İsviçre Nakliye

Her geçen gün hızla büyüyen Ekenel Trans uluslararası lojistik firması olarak İsviçre nakliye alanında üstün kalite hizmetler sunuyoruz.

CMR Sigorta güvencesi dahilinde verdiğimiz nakliye hizmetlerimizle kuruluşumuzun ilk yılından beri memnun bıraktığımız binlerce müşterimiz gibi sizin de beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayabileceğimizi iddia ediyoruz.

İsviçre’ye yapılacak taşımacılık hizmetlerinde güvenilir bir iş ortağı arıyorsanız Ekenel Trans her zaman doğru çözüm adresidir.

İsviçre Uluslararası Nakliyat

İsviçre uluslararası nakliyat alanında ilk günden bu yana müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz.

Bu nedenle de operasyon detaylarımızı müşterilerimizin ihtiyaçları ve istekleri doğrultusunda şekillendiriyor, farklı nakliye türleriyle öne çıkıyoruz.

İsviçre Türkiye Nakliye

İsviçre Türkiye nakliye operasyonlarımızda süreci tamamen müşterilerimizin ihtiyaçlarına göre şekillendiriyoruz. Parsiyel nakliye hariç diğerlerinde yükleriniz her neredeyse oradan yükleme yaparak İsviçre’deki son alıcıya doğru hareket edebiliyoruz.

Bu alanda en çok çıkış yaptığımız iller İstanbul, Anlara, Antalya, Mersin, Adana, Gaziantep, Kayseri, Manisa, Kocaeli, Karaman, Denizli gibi sanayinin, tarımın fazla olduğu yerlerdir.

İsviçre’ye varan araçlarımız güçlü acentelerimiz yardımıyla Cenevre, Lozan, Basel, Luzern, Zürih, Bern, Chur, Winterthur, Montrö, Davos, Dübendorf başta olmak üzere bütün şehirlere dağıtım yapabilmektedir. Son alıcıya varana kadar her aşamada sizlere bilgi verilmektedir.

İsviçre Karayolu Nakliye

İsviçre Orta Avrupa’da, deniz ve okyanusa kıyısı olmayan bir ülkedir. Bu nedenle İsviçre’ye ulaşmanın yolu karayolundan geçmektedir. İsviçre karayolu nakliye alanında firmamız farklı taşıma türlerinin tamamıyla hizmet sağlamaktadır.

İsviçre karayolu nakliyelerimizde en hızlı biçimde yükleme noktasından son alıcıya ulaşma hedefimiz olmaktadır. Bunun için güzergâh tercihimiz başarıyla yapılmakta, en hızı gidilebilecek, en güvenli olacak ve en ekonomik güzergâh tercihi yapılmaktadır.

İsviçre karayolu nakliye operasyonlarımızda çıkış noktamız Türkiye olmakta, buradan Bulgaristan’a geçilmektedir.

Ardından Romanya, Macaristan, Avusturya, Almanya şeklinde ilerlenmekte ve Almanya’dan İsviçre’ye giriş yapılmaktadır.

Türkiye’den İsviçre’ye gerçekleştirilen nakliye operasyonlarında nakliye süresi hava ve yol koşullarına göre değişebilse de 5-7 gün arasında olmaktadır.