Katar Nakliye

Ekenel Trans olarak ; Türkiye – Katar nakliye işlerinde kaliteyi ön plana çıkarmaktayız. Doha nakliye hizmetinde yılların tecrübesi ile kaliteli hizmet sunuyoruz. Katar taşıma fiyatları üzerine rekabetçi navlun avantajı sunan firmamız frigo tır, tenteli, sal kasa, gabari dışı ve ağır nakliye, karayolu, denizyolu, havayolu gibi butik çözümler sunarız.

Ekenel Trans; Lojistik ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren lider firmalardanız. Ortadoğu ülkelerine ( Suriye, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan , Katar, Dubai , Umman, Yemen, Bahreyn ) olmak üzere; Proje yükü taşımacılığı, Kuru yük taşımacılığı, Denizyolu Konteynır olmak üzere tam kapasite/parsiyel bazda taşımacılıkta olanaklarımızı kullanarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermeye devam etmekteyiz. Firmamız olarak amacımız; size ithalat ve ihracatlarınız da rekabet gücünüzü ve karlılığınızı artıracak en iyi hizmetleri ve fiyatları sunmaktır. Ayrıca, istediğiniz ülkelere, istediğiniz tarihlerde yüklemelerinizi süratli ve en güvenli şekilde taşıyabiliriz. Katar nakliye operasyon sürecini en iyi yöneten Katar nakliyat firmaları içerisinde kaliteyi ön plana çıkarmaktayız.

Katar Nakliye’de Güzergah ve Transit Süre

Katar karayolu nakliye çalışmalarımızda göndermiş olduğumuz; Güzergah : Gürbulak > İran Bazargan > İran Buşehr Liman > Al Ruwais / Katar Liman Teslim edilir. Malzemeleri Alıcı Tüccar Limandan Teslim alır aktarma organizasyonu yapar.