Türkmenistan Nakliye

Ekenel TransTürkmenistan Lojistik işlerinde profesyonel taşıma deneyimine hazır olun! Mükemmel organizasyon ve kusursuz taşımacılık hizmetimizle Türkmenistan nakliye hizmeti sunuyoruz.

Türkiye’den Türkmenistan’a giden tırlar Gürcistan ve İran üzeri olarak gitmektedir. Lojistik hizmet yelpazemizde parsiyel, komple, ağır nakliye, frigo bulunur. Doğru zamanda yüklerinizi son alıcıya kadar teslim edecek sisteme sahibiz.

Türkmenistan Nakliye Hizmeti
İster komple taşımacılık, isterse parsiyel taşımacılık ihtiyaçlarınız olsun. Ekenel Trans Türkmenistan‘a frigo taşıma, tenteli taşıma, parsiyel ve proje taşıma hizmetleri sunuyoruz.

Araçlarımız rutin bakımlı ve şoförlerimiz ilgili ülke konusunda eğitimli ve deneyimlidir. Çalıştığımız tüm bölgeler hakkında işin durumuna göre ofis elemanlarımızdan ve saha da yer alan şoförlerimizden bilgi talep edebilirsiniz.

Parsiyel taşımalarımız İstanbul – Aşkabat Türkmenistan nakliyesi olduğu gibi İstanbul depomuzdan Türkmenistan Ülkesinin diğer şehirlerine de yük teslim etmekteyiz.

Türkmenistan nakliye firmaları Türkiye’den Türkmen’e ihracat ve ithalat nakliyesi yapan şirketler olarak bilinir. Genelde 13.60 tenteli, frigo ve kapalı kasa tırlar ile taşıma yaparlar.

İran üzeri veya Azerbaycan üzeri sevkiyat güzergahını kullanırlar. En iyi Türkmenistan nakliyecileri diye aradığınızda kafanızda canlanan özellikler genelde şöyledir:

Araç filosu geniş, genç yaşa sahip araçlarıyla müşterilerine hizmet eden firmalar. Müşteri odaklı çalışmak günümüzün zorunlu ihtiyaçlarından birisi haline geldi.

Uluslararası Nakliye İlk günkü ilkelerimizden ödün vermeden İSO 9001 Kalite Yönetimine tabii olarak çalışmaya devam ediyoruz.

Türkmenistan Karayolu Nakliye
Türkmenistan’a farklı yollardan taşımacılık yapabiliyoruz. Çoğu zaman denizyolu ve karayolunu entegre biçimde kullanıyoruz. Çünkü bizim amacımız daima yüklerinizi kaliteli, güvenli, hızlı ve uygun fiyatlı biçimde son alıcıya ulaştırmaktır.

Operasyon süreçlerimizde sizlerin istediklerinizi göz önünde bulundurarak planlamayı yapıyor, Türkmenistan karayolu nakliye uygulamalarımızda ortalama 8-10 gün içinde teslimat yapabiliyoruz.

Yük türüne göre geniş araç filomuz içinde en uygununu ayarlıyor, araçlarımızın donanımını daima yüklerinizi güvende tutacak şekilde yapıyoruz.

Doğrudan karayoluyla yükleme yaptığımız yerden ya da depolarımızdan son alıcının adresine ya da istenen gümrüğe ulaşabiliyoruz. Sadece Aşkabat değil, Balkanabat, Taşoğuz, Kaka, Hazar, Tezen gibi her şehre teslimat yapıyoruz.

Türkmenistan Gemi Nakliyesi
Türkmenistan gemi nakliyesi ile bir Orta Asya ülkesi olan Türkmenistan’a ulaşmak mümkündür. Ekenel Trans olarak uzun yıllardır iki ülke arasında profesyonel hizmet veriyoruz ve onlarca farklı sektörde, pek çok farklı nakliye türüyle çözüm ortağı oluyoruz.

Doğrudan karayoluyla Türkmenistan’a gidebildiğimiz gibi doğrudan denizyolunu kullanarak ya da her ikisini entegre biçimde kullanarak da taşımacılık yapabiliyoruz.

Tek seferde daha fazla yükün, daha güvenli biçimde taşınmasına olanak veren gemi nakliyede firma olarak farklı güzergahlar kullanabiliyoruz.

Kimi zaman Gürcistan’dan Azerbaycan’a araçlarımızla geçiyor, oradan Ro-Ro ile Hazar Denizi’nden Türkmenbaşı Limanına geçiş yapıyoruz.

Benzer biçimde Karadeniz’den Volga Nehri’ne, oradan Hazar Denizi’ni kullanarak Türkmenistan’a ulaşabiliyoruz. Ülkemizin ve Türkmenistan’ın limanlarının olması gemi nakliyesine olanak vermekte, firmamız da bunu değerlendirmektedir.

Türkmenistan Aşkabat Nakliye
Türkmenistan’ın başkenti ve en büyük şehri Aşkabat’tır. Bu nedenle Türkmenistan’a yapılan nakliye operasyonları çoğu zaman Aşkabat merkezli düşünülür.

Ülkemizden Türkmenistan’da iş yapan firmaların da en fazla yük göndermek istedikleri şehir Aşkabat olmaktadır.

Ekenel Trans olarak Türkmenistan Aşkabat nakliye alanında yıllardır profesyonel çözümler üretiyoruz. Başlıca şu modellerde Aşkabat’a nakliye hizmeti veriyoruz: